Tanis Triathlon: ook leuk als teamuitje of familie uitdaging.

Wil je samen met collega’s, familie of vrienden een leuke sportieve uitdaging aangaan? Dat kan tijdens de Tanis Triathlon de Langstraat op zondag 2 juni 2024!

Dit jaar organiseren we voor de 5e keer deze spectaculaire wedstrijd, waar naast de jeugd, de achtste en de kwart triatlon ook de 2e divisie teamcompetitie in Waalwijk plaatsvindt. Het belooft dus weer een groot triathlon feest te worden!

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om als team deel te nemen aan de bedrijven&vrienden TRIO-competitie. Daag je collega’s, concurrenten, familie of zelfs je buren uit om samen deel te nemen aan deze uitdagende wedstrijd!

Met één zwemmer, één fietser en één loper vorm je een compleet team, terwijl de rest van je collega’s, familieleden en vrienden langs de kant staan om jullie aan te moedigen!

Denk je dat de triathlon alleen voor superfitte mensen is? Nee hoor! Deze wedstrijd is juist laagdrempelig en vooral heel gezellig. Iedereen is welkom om mee te doen, ongeacht je niveau of ervaring.

Je kunt kiezen uit verschillende afstanden:

  • 1/8e Triathlon-trio: 0,5 km zwemmen, 20 km fietsen, 5 km hardlopen
  • 1/4e Triathlon-trio: 1 km zwemmen, 40 km fietsen, 10 km hardlopen

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in en beleef samen met je team een onvergetelijke dag vol sportiviteit en gezelligheid tijdens de Tanis Triathlon de Langstraat!