Over Ons

Wij zijn Triathlon & Loop Vereniging “De Langstraat” opgericht in 1987 en aangesloten bij de Nederlandse Triathlon Bond en later ook nog bij de Atletiek Unie.

U kunt een heel scala van sporten bij onze vereniging beoefenen. Zwemmen, fietsen, lopen en/of een combinatie hiervan. Dit kan individueel of in teamverband. Van oorsprong zijn we een vereniging waar het erom ging wie het hardst kon zwemmen, fietsen en lopen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid naar een veelzijdige vereniging waar iedereen op zijn of haar niveau kan sporten in een sfeervolle ambiance. Wij hebben enthousiaste leden op alle niveau’s en elke leeftijd in de diverse takken van sport. Zo is er bij TLV De Langstraat plaats voor iedereen en hebben we inmiddels ruim 170 leden. 

Naast sporten vinden we het belangrijk dat mensen zich thuis voelen bij de vereniging. Ook op het sociale vlak zijn wij een actieve vereniging en organiseren we tal van leuke activiteiten. Er zijn dus volop mogelijkheden om ook naast de sport actief bezig te zijn met het verenigingsleven. Mede hierdoor bestaat er een hechte band tussen onze leden. 

Op deze site vindt u allerhande informatie over de verschillende afdelingen en over alles wat TLV De Langstraat te bieden heeft. Heeft u na het bezoek van deze site vragen neem dan gerust met ons contact op!

Een sportieve groet,

Het bestuur