Oefenpagina zwemtraining

In verband met de Corona maatregelen zijn er nog wat beperkingen bij de zwemtrainingen in het Olympiabad. Het aantal zwemmers wat binnen mag is gelimiteerd, dus we gaan weer werken met een inschrijfsysteem.

Volg de routing in het zwembad, let op dat je ten alle tijde 1,5 m afstand houdt, ook tijdens de training. Daarnaast geldt er binnen het zwembad een dringend advies om een mondkapje te dragen in de publieke ruimte en tijdens verplaatsing (hal en lopen naar bad). Per baan is er plaats voor maximaal 5 zwemmers (30 totaal). Om iedereen een kans te geven willen we jullie vragen om je maximaal voor 1 trainingen per week aan te melden. Je kunt je een week vooraf inschrijven voor de trainingen. Ook kun je in dit systeem zelf je reserveringen inzien en eventueel annuleren.

Indien de training al volgeboekt is kun je je ook inschrijven voor de reservelijst, je wordt vanaf deze plek automatisch doorgeschoven als er een afmelding is en ontvangt hier dan een mail over.

Via onderstaande link kom je in het reserveringssysteem terecht. Je wordt eenmalig gevraagd om een profiel aan te maken.

https://www.supersaas.nl/schedule/TLV_de_Langstraat/Zwemtrainingen