Maresia Clubdag

Vandaag was het tijd voor een hele gezellige clubdag. De ochtend begonnen we met een leuke hardlooptraining met een paar spellen. Hierbij kwam een hoop fanatisme naar boven bij de diverse leden. Ook werden de krachten en talenten goed ingezet en werd er hard gestreden voor de winst bij het kwartetten en de loopquiz. Tevens zorgde de loopquiz er voor dat we elkaar weer wat beter hebben leren kennen. Vragen over gekken die het hele jaar door op vrijdagmiddag zwemmen in het Lido, kleuren van badmutsen, oma’s en de kleur van de fiets van Jan, werkelijk alles kwam voorbij.

Daarna was er kort de mogelijkheid tot omkleden en werden de helmen opgezet voor een mooie mountainbike tocht onder begeleiding van Maarten. Een mooie route met zandpaden, single tracks en een hoop gezelligheid.

Tot slot een ludieke zwemtraining met diverse spelvormen. En het fanatisme is weer direct terug als de teams gevormd worden. Er worden creatieve manieren gevonden om de bal mee naar de overkant te krijgen, er wordt 4 op een rij gespeeld en een flinke krachtsinspanning gedaan bij het duwen van de mat.

Om 15:30 is iedereen weer terug op het clubhuis en wordt er een nieuwe groepsfoto gemaakt met onze huidige clubkleding. Het resultaat hiervan is al te bewonderen op onze website en sociaal media kanalen!

Daarna is het tijd voor een hapje en een drankje en natuurlijk een hoop gezelligheid!