Jeugdafdeling

Triathlon is een veelzijdige sport voor kinderen die van afwisseling en uitdaging houden !

Zwemmen, fietsen en rennen, lekker buiten sporten en spelen. Triathlon is een veelzijdige sport die zorgt voor een brede motorische ontwikkeling. Daarnaast is er natuurlijk niks leuker dan samen met vriendjes en vriendinnetjes te sporten en naar wedstrijden te gaan.

Sinds 1996 heeft TLV de Langstraat een jeugdafdeling waar jonge atleten samen trainen en plezier beleven.

Twee keer in de week trainen we de onderdelen van de triathlon. Hardlopen doen we op de atletiekbaan, fietsen op de weg (zomer) of lekker crossen door de bossen (winter), zwemmen doen we natuurlijk in het zwembad, maar in de zomer ook in het Lido (Surfvijver).

Naast de trainingen gaan we ook regelmatig wat leuks doen samen. Zo zijn we al eens gaan wandklimmen en gaan schaatsen, maar ook gaan we soms met zijn allen op een hele andere plek trainen. En daarnaast zijn er natuurlijk diverse wedstrijden/evenementen waar we aan deelnemen.

Lijkt het jou leuk om deze sport te proberen? Kom dan een keer meetrainen! De eerste 4 weken mag je vrijblijvend mee komen doen om te kijken of triathlon bij jou past!

Ook is het mogelijk om kennis te maken met onze sport en vereniging via de Start 2 Tri cursus, hierin wordt je in 10 weken klaargestoomd voor de deelname aan je allereerste triathlon. Meer informatie hierover vind je via onderstaande knop.

Trainingen

  • Woensdag: 18:30-19:15 hardlopen Atletiekbaan
  • Zaterdag: 11:00-12:15 fietsen
    • zomerperiode: wielrennen
    • winterperiode: mountainbiken
  • Zaterdag: 12:30-13:15 zwemmen Olympiabad

Meer weten?

Neem contact met ons op via: jeugd@tlvdelangstraat.nl