Corona update mei 2020

De jeugd is al weer 3 weken aan het trainen en vanaf deze week zijn er ook een paar senioren trainingen weer opgestart. Uiteraard houden we hierbij de RIVM en NOC*NSF richtlijnen in acht.

De jeugd traint op woensdagavond op de atletiekbaan en fietst op zaterdagochtend vanaf het clubhuis.

De senioren lopen op woensdagavond en zaterdagochtend vanaf het clubhuis, daarnaast wordt er op donderdagavond gefietst bij Haven 7. De trainers stellen het op prijs als je je aanmeldt voor de training.

Ook de zwemtrainingen in het Olympia kunnen we vanaf volgende week enigzins aangepast weer op gaan pakken. Omdat de regels hier wat strakker zijn dan bij het buitensporten willen we graag inventariseren wie er interesse heeft. Kijk op de pagina over zwemtrainingen en vul het formulier zo snel mogelijk in.

Het buiten zwemmen in het Lido is door diverse mensen ook al weer opgestart. De vaste momenten voor de vereniging zijn dinsdag 19:00 uur, vrijdag 16:00 uur en zaterdag 11:15 uur. Uiteraard kan je ook op eigen gelegenheid gaan zwemmen. Denk dan wel aan de veiligheid, ga het liefst samen met een buddy, draag een badmuts en neem een zwemboei mee.

Wel dient rekening gehouden te worden met de 1,5 meter regel. Verder willen we jullie er nogmaals op wijzen dat gebruik van kleedruimten en douches nog niet toegestaan is, dus ook niet in ons clubhuis.