Start 2 Tri 2024 jeugd

Triathlon is een afwisselende en veelzijdige sport die kinderen op diverse manieren uitdaagt. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit jouw kans om deze gave sport onder de knie te krijgen!

In 10 weken stomen wij je klaar voor de deelname aan jouw allereerste echte triathlon op 2 juni 2024! Bij de Tanis Triathlon de Langstraat doe je mee aan de 1/16 of 1/32 triathlon.

Op 27 maart 2024 start de nieuwe cursus. Voor 27,00 euro kan de jeugd 10 weken lang, elke week onder deskundige begeleiding aan de benodigde zwem-, fiets- en loopconditie werken. Tijdens de trainingen wordt ook aandacht besteed aan de techniek. Daarnaast worden er veel tips over onder andere materialen en voorbereiding gegeven. Bij het cursusgeld is verzekering, tijdelijk lidmaatschap NTB en ook de deelname aan de Triathlon inbegrepen, plus gratis doortrainen tot de zomervakantie.

Wil je niet wachten tot maart? Neem dan nu alvast contact op, dan gaan we samen kijken naar een passende oplossing om je al eerder mee te laten trainen.

Om aan deze cursus deel te nemen hoef je geen uitgebreide conditie te bezitten. Wel vinden we het belangrijk dat je je A diploma hebt. Verder is het handig als je 20 minuten non-stop kan fietsen en in het bezit bent van een fiets (schoolfiets, wielrenfiets, mountainbike, mag allemaal), dan kan je je zonder twijfel opgeven. Wil je graag mee doen maar heb je geen fiets of helm, dan is dat nog geen reden tot paniek, wij hebben een aantal fietsen en helmen in bruikleen beschikbaar bij de vereniging. Wil je hiervan gebruik maken dan is het handig om dat bij de aanmelding aan te geven.

Opgave is mogelijk door het inschrijfformulier Jeugd 2024 volledig in te vullen en terug te sturen. Meer informatie is te verkrijgen via e-mail: tlvdelangstraat@home.nl of telefonisch: 06-46166088 Ad Schoonderbeek

Voor wie:
De jongere jeugd die van een sportieve uitdaging houdt en in het bezit is van zwemdiploma A en een fiets (anders is er meestal wel een te leen).

Wanneer: Start woensdag 27 maart 2024

  • Lopen: woensdag 18.30-19.15 uur Atletiekbaan
  • Fietsen: zaterdag 11.00-12:15 uur (Daarna zwemmen)
  • Zwemmen: zaterdag 12.30-13.15 uur Olympiabad en medio mei ook buiten in het Lido, voor watergewenning.

Waar:

  • Zwemmen: Zwembad Olympia op Drunenseweg 23.
  • Lopen: Atletiekbaan op Olympiaweg.
  • Fietsen: Rondom Waalwijk, vertrek vanaf Clubhuis Drunenseweg 21 te Waalwijk.

Wat nodig:

  • Zwemmen: Badkleding
  • Fietsen: fiets met goed werkende remmen, helm (ook te leen bij vereniging)
  • Hardlopen: hardloopkleding, hardloopschoenen

Periode: 27 maart 2024 t/m zondag 2 juni 2024. Daarna vrijblijvend door trainen tot de zomervakantie.